فروشگاه ساز رایگان فایل فروشگاه ساز رایگان فایل
درباره فروشگاه
بهترین مکان برای پیدا کردن تمام مقالات و پروژه های دانشجویی و دانش آموزی
گزارشات
تاریخ تاسیس : 1394/02/02
تعداد محصولات اضافه شده : 315
تعداد فروشهای کاربر : 422
افراد آنلاین :
رنک فروش کاربر :
کدهای ویژه

   پاورپوینت-نقش پی ها و بادبندها در مهار زلزله در سازه-90 اسلاید-pptx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/14 دسته بندی : عمران و معماری 0

 

انواع قابهای مهار شده با بادبندهای متداول .

 

تیرها ، ستونها و بادبندها بعنوان یک سیستم خرپایی قائم چیده شده استاین سیستم به صورت یک خرپا در برابر نیروی جانبی زلزله مقاومت    می کند .

 

نوع ویژه اعضای بادبند که استفاده شده : بادبندهای کمانش ناپذیر بادبندهای کمانش ناپذیر هم در کشش وهم در فشار جاری شده و کمانش نمی کنند !!

قابهای مهار شده بابادبندهای کمانش ناپذیر برای تحمل تغییر شکل های غیر الاستیک قابل ملاحظه ، هنگامی که تحت بارهای حاصل از حرکت های زمین لرزه طرح قرار می گیرند ، در نظر گرفته می شوند .

 

  1.  
  2. ‫عملکرد پی ها در هنگام زلزله ‫غالبا پی ها در ساختگاههايی که پتانسيل جابجايی زمين در ‫اثر گسلش، زمين لغزش يا روانگرايی وجود ندارد، عملکرد ‫خوبی دارند. ‫گسلها در مواقعی که نيروهای وارد شده بر سنگهای سازنده ‫پوسته زمين بيش از حد تحمل آنها باشد، بوجود می آيند. ‫در صورت وجود گسل در ساختگاه مورد مطالعه، اطلعات ‫زير ضروری است: ‫• درجه فعاليت گسل بر اساس سن آخرين حرکت گسل ‫• نوع گسل بصورت امتداد لغز، عادی، معکوس ‫• جهست حرکست گسسل در ارتباط بسا هندسسه و موقعيت ‫ساختمان ‫• اندازه جابجايسی های قائسم و افقسی بر مبنای سسطح خطر
  3. ‫عوامل موثر در خرابی پی ها در هنگام ‫زلزله ‫بررسسی هسا بر اسساس شواهسد گسسيختگی هسا در حيسن زلزله ‫نشان می دهد که عوامل زير بصورت جداگانه و يا توام ‫می تواند باعث خرابی پی ها گردد: ‫• مشکلت مربوط به مقاومت برشی: ناشی از اضافه برآورد ‫مقاومست برشسی، کاهسش مقاومست برشسی بر اثر وقوع ‫روانگرايی و کاهش مقاومت رسهای حساس بر اثر وقوع ‫زلزله می باشد. ‫• بارهای سسازه ای اضافسی و شرايسط اعمال تنسش بيشتر ‫حاصسل از بارهای زلزلسه: بديسن صسورت کسه با اعمال بار ‫جانبسی حاصسل از زلزلسه و تحميسل کشسش و فشار بر پی، ‫بارها و تنشهايی بيشتر بر پی اعمال می گردد که خود آنها
  4. ‫عوامل موثر در خرابی پی ها در هنگام ‫زلزله ‫• تغييرات در وضعيت سايت: بر اثر وقوع زلزله ممکن ‫است سطح آب زيرزمينی و فشار آب منفذی تغيير ‫کرده و جابجاييهای سطحی رخ دهد.
  5. چگونگی خسارتها در پی های منفرد در ‫هنگام زلزله
  6. ‫توان باربری خاک ‫با در نظر گرفتن بارهای زلزله در طراحی به روش ‫تنشهای مجاز، افزايش 33 درصد مقاومت مصالح و ‫يآ توان باربری مجاز خاک توصيه می شود. رعايت ‫اين دستورالعمل در موارد زير صادق است: ‫• بستر متشکل از توده سنگها باشد که پس از وقوع ‫زلزله سالم و دست نخورده باقی بماند. ‫• بسکتر از خاکهای متراککم يکا خيلکی متراککم تشکيل ‫شده باشد. ‫• بستر از خاکهای پيش تحکيم يافته رس و يا خاکهای ‫رس از نوع سفت تا سخت باشد
  7. ‫عملکرد پی ها در هنگام زلزله ‫مدلسکازی رفتار غيکر خطکی خاک بکا در نظرگرفتکن يک رفتار ‫السکتوپلستيک معادل در تحليکل صکورت می پذيرد. برای ‫ملحوظ داشتککن اثککر عدم اطمينان در تعيين مقدار ‫پارامترهای معرف رفتار خاک در تحليل و نيز تغيير مقادير ‫اين پارامترها در حين وقوع زلزله، لزم است کرانه های ‫بال و پايينی برای سختی و مقاومت پی در نظر گرفته شود. ‫پی های ساختمان بايد حتی المقدور بر روی يک سطح افقی ‫ساخته شود و در مواردی که به علت شيب زمين و يا علل ‫ديگر احداث همه آنها در يک تراز ميسر نمی باشد، بايد هر ‫قسمت از آنها بر روی يک سطح افقی قرار داده شود.
  8. ‫عملکرد پی ها در هنگام زلزله ‫برای محاسبه سختی پی، ابتدا بايد مدول برشی اوليه خاک ‫)0‪ (Gاز رابطه زير محاسبه گردد: ‫2‪γVs ‫= 0‪G ‫‪g ‫مدول برشکی اوليکه را مکی توان بکا استفاده از آزمايشهای ‫ژئوس کايزميک و اندازه گيری س کرعت موج برشی در ‫ک ‫ک ‫کرنشهای کوچک بدست آورد. ‫در صورت عدم امکان انجام آزمايش، مدول برشی می تواند ‫با تاييد متخصص ژئوتکنيک از برخی روابط از جمله رابطه ‫صفحه بعد بدست آيد:
  9. ‫عملکرد پی ها در هنگام زلزله ‫′ ‫0‪σ ‫) ‪G0 = 4375( N ‫3 /1 ‫06 1 ‫مدول برشی اوليه بر حسب کيلو ‫پاسکال ‫مقاومت نفوذ استاندارد نرماليزه شده در ‫آزمايش ‪SPT ‫تنش موثر در عمق مورد بررسی بر حسب ‫کيلوپاسکال
  10. ‫عملکرد پی ها در هنگام زلزله ‫مدول برشی خاک که با افزايش کرنش، کاهش می ‫يابد می تواند بر اساس شتاب حداکثر سطح زمين ‫بصورت زير تخمين زده شود )0‪(G/G ‫0=‪g max ‫4.0=‪g max ‫1.0=‪g max ‫0=‪g max ‫طبقه بندی ‫نوع زمين ‫00.1 ‫00.1 ‫00.1 ‫00.1 ‫‪I ‫9.0 ‫59.0 ‫00.1 ‫00.1 ‫‪II ‫6.0 ‫57.0 ‫59.0 ‫00.1 ‫‪III ‫1.0 ‫05.0 ‫09.0 ‫00.1 ‫‪IV

خرید و دانلود | 9,000 تومان
نوع فایل :pptx | تعداد صفحات :90

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   پاورپوینت-طراحی مبلمان و پارک شهری-33 اسلاید-pptx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/10 دسته بندی : پروژه و مقاله 0

این پاورپوینت در مورد طراحی مبلمان و پارک شهری در 33 اسلاید زیبا می باشد.

تعریف مبلمان شهری

مجموعه اجزایی که در فضاهای شهری چیده می شوند و به استفاده عموم جهت رفع نیازهای زیست محیطی می رسند و منظر و هویت شهری را، تحت شعاع قرار می دهد،مبلمان شهری گویند. نقش اصلی مبلمان شهری در سطح خیابان ها و فضاهای شهری ایجاد مکان هایی است که زبان ناطق هویت انسان و منظر شهری مطلوب، باشد.مبلمان شهری مثل هر عنصر دیگری در سیمای شهر تاثیرگذار است و باید در این حوزه با طراحی و برنامه ریزیهای دقیق، متناسب با فرهنگ و آداب و رسوم مردم حركت كرد.
مبلمان شهری خود انواع مختلفی دارد که هر کدام، از حیطه طراحی شهری، در راستای هویت شهر و سیمای آن گام بر می دارد و آینه ای از فرهنگ شهر است، که از انواع این مبلمان شهری می توان به صندلی ها و نیمکت ها، ایستگاه های اتوبوس، سطل های زباله، بیلبوردها و تابلوهای آگهی، المان ها و نمادهای شهری و ... اشاره کرد، که خصوصیات منحصر به فرد هر کدام از این مبلمان ها نیز از اهمیت خاصی برخوردار است، چرا که با طراحی درست و مناسب هر کدام از آنها با توجه به خصوصیات و نحوه مکانیابی مناسب آنها، می توانند در جهت تأمین نیاز شهروندان و القاء هویت آنها نقش مؤثری را ایفا کنند. اجزاي مبلمان شهري، دو ويژگي اساسي دارند: كاركردي بودن و زيبايي، كه در صورت داشتن هر دو ويژگي، مي‌توانند نياز عملكردي و بصري شهروندان را همزمان برآورده سازند. البته اين امر، مستلزم در نظر گرفتن مقوله‌هاي متعددي در طراحي اجزاي مبلمان شهریاست كه نه تنها رنگ، هماهنگي با محيط پيرامون، دوام، ايمني، و اقتصادي بودن آنها مورد نظر است، بلكه بايد از نظر عملكردي، جانمايي مناسبي در سطح شهر داشته باشند تا بتوانند پاسخگوي نياز شهروندان باشند.
از خصوصیات مهم اجزای مبلمان شهری وابسته بودن آنها به فرهنگ است. اینکه هر کدام از مبلمان شهری را در کجا قرار بدهیم و این چیدمان چقدر  با استانداردهای تکنیکی که در فضای عمومی بکار می بریم، مطابقت دارد خود نگرشی که باید مورد تأمل قرار گیرد. در طراحی شهری، چگونه مبله کردن فضاهای شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ برای مثال، چطور خیابان ها را از روشنایی مطلوب برخوردار کنیم و آیا نشانه های شهری و تابلوهای راهنما خوانا هستند و یا در مورد ایستگاههای اتوبوس، که یکی از مهمترین اجزای مبلمان شهری محسوب می شود و نقش مهمی در فرهنگ شهرنشینی دارد، باید طوری طراحی شوند که جذابیت آنها، شهروند را به استفاده از آن راغب کند و میدان دید مناسبی را داشته باشد بدین معنا که برای شهروندان حتی با کمی مسافت قابل شناسایی باشند، البته شایان ذکر است، ایستگاه های اتوبوس بهترین مکان برای تبلیغات مورد نیاز شهروندان می باشد، که این تبلیغات باید قابل فهم بوده و محدود به ضرورت ها شوند. در کل، اجزای مبلمان شهری باید طوری در فضا مکان یابی شوند که فضاهای شهری به عنوان فضای تنفسی و تعامل حوادث اجتماعی برای شهروندان باشد.
"فضاهای باز شامل جزئیات و اجزاء گوناگون ساخته دست بشر است، مانند مکان های نشستن، علائم و تابلوهای راهنما، مبلمان، چراغ های روشنایی، سطل های زباله و غیره... . در طراحی بافت کف، پله ها و نیمکت ها که می بایست به خوبی دیده شوند، لازم است بیشتر دقت شود. طراح علاوه بر اینکه فرم و شکل آن ها را طرح می کند، می بایست از میزان کارکرد آن ها نیز اطلاع داشته باشد این مسئله در مورد علائم و نشانه های خبری که در قالب تابلوهایی در معرض دید عموم قرار می گیرند نیز صادق است. به طوری که این علائم، باید کاملأ قابل رؤیت و متضاد با دیگر عوامل محیط و در عین حال با کل طرح هماهنگ باشند.
طراحی و اجرای مکان های مناسب برای نشستن در فضاهای باز مسکونی سبب ایجاد جذابیت و استقرار فعالیت های مختلف در این فضا ها می شود. این فعالیت ها برای کیفیت فضاهای باز در یک شهر یا ناحیه مسکونی آنقدر حیاتی هستند که قابلیت دسترسی به امکانات مناسب نشستن یا نبود این امکانات را باید به عنوان یکی از مهم ترین عوامل لازم برای ارزیابی کیفیت فضاهای عمومی مورد توجه قرار داد.

تعریف هویت و تأثیر آن بر طراحی مبلمان شهری

"کالن" هويت را چنين تعريف مي کند: توجه به شخصيت فردي هر محيط و پرهيز از يکنواختي و مشابهت در محيط هاي شهري. در تعريف "جيکوبز" هويت محيط در ارتباط با فعاليت ها و زندگي در فضاها وعرصه هاي عمومي تعريف مي شود. "راپاپورت" هويت را خصوصيتي از محيط تعريف مي کند که در شرايط مختلف تغيير نمي کند ويا خصوصيتي که موجبات قابليت تميز وتشخيص عنصري را از عناصر ديگر فراهم مي آورد. تعريف "الکساندر" از هويت محيط اينست: هويت محيط حاصل ارتباط طبيعي ومنطقي فرد با محيط است واين ارتباط واحساس تعلق خاطر بوجود نخواهد آمد مگر آنکه فرد قادر به شناخت عميق محيط و درک تمايز آن از محيطهاي ديگر باشد. به عقيده "پروشانسکي" هويت محيط زير ساختي از هويت شخص است که از شناخت هاي ذهني فرد از دنياي کالبدي که در آن زندگي مي کند تشکيل مي شود. از نظر "لالي" هويت فرد در ربط ونسبيت با محيط بدست مي آيد.
از تعریف این بزرگان، هویت را می توان اینگونه تعریف کرد؛ حس ها و تعلق خاطرهایی که فرد از محیط اطراف خود دارد و کیفیت ها و توقعات متفاوتی را در ذهن بوجود می آورد که دست آوردی همچون خاطرات را دارد و نقش مؤثری را در طراحی مبلمان شهری ایفا می کند، چرا که این هویت است که طراحی هر یک از المان های شهری را منحصر به فرد می کند و به آن کالبد معنا را می بخشد. همانطور که از نظر کوین لینچ (برنامه ریز و معمار آمریکایی) هویت و ساختار، تظاهر عینی معنی هستند و در کنار آنها سازگاری، خوانایی و شفافیت، کیفیت هایی می باشند که برقراری پیوند میان فرم شهر و سایر ابعاد زندگی را ممکن می سازد.

در واقع این هویت است که از طراحی مبلمان و المان شهری رمز گشایی می کند و آنها را برای درک و خوانایی بهتر قابل پذیرش می کند. بیان این مطلب خالی از لطف نیست که بدانیم همین خاطرات جمعی و فردی ناشی از هویتی، که در طراحی مناسب المان ها و مبلمان شهری ایجاد می  شود به نسل های بعد منتقل شده و در واقع کمک شایانی به حفظ هویت شهروندان، که خود نقش بسزایی در حفظ هویت شهری ما نیز دارد، می کند. همخوانی طراحی مبلمان شهری با هویت شهروندان و محیط های شهری از اهمیت خاصی برخوردار است، چرا که همین همخوانی هاست که ارتباط بین طرح و محیط را برقرار می سازد و همین باعث سیما و منظر شهری مطلوبی از دید ناظر می شود در طراحی مبلمان شهری باید به عاملی مهم چون خوانایی و سازگاری با محیط نیز توجه زیادی کرد چرا که خوانایی در طراحی مبلمان و المان های شهری احساس امنیت شهروندان را بالا می برد و حالت ابهام را از آنها دور می سازد و به شناخت بهتر محیط و تصویر ذهنی از آن کمک بسزایی می کند و توجه به این عوامل ، منظر شهری را نیز، تحت تأثیر خود قرار می دهد.
بر طبق گفته تاملینسون: هویت فرهنگی به عنوان نتیجه سال ها و قرن ها زندگی اجتماعی و تعامل حیطه های جغرافیایی است، به این منظور که این حیطه های جغرافیایی تشکیل شده از پیوستگی طبیعی با گذشته اش، در واقع یک نتیجه فرهنگی ار میراث ها و آثار دست نخورده که به مردم تعلق دارند.
طراحی شهری به عنوان محوری ضروری برای سیاست های طراحی در نسل جدید اسناد توسعه نواحی، منطقه ها، شهرها و روستاها وارد شده است و مفهومی ورای اصلاح و زیباسازی ظاهر خارجی فضای بین بناها را دارد و از مفاهیمی صرفأ آرایشی و زیبایی شناسانه ی گذشته و وارد تمامی جنبه ای زندگی انسانی در محیط خارجی انسان گشته است، که شامل نیازهایی چون هویت، حس تعلق، ایمنی و امنیت، خلاقیت، ارزش نفس و زندگی در محیط های سالم و پایدار می باشد. طراحی شهری در تمام مراحل و زمینه های طرح های توسعه در هر سطح و مقیاس عمل که باشد موظف به تأمین این نیازها و متولی تحقق کیفیت ها است.

 

مقیاس طراحی مبلمان شهری

اصولأ طراحی ابعاد مختلفی دارد. از طراحی شیئی ساده، نیمکت یا باجه تلفن که در فضای شهری قرار می گیرد، تا طراحی منطقه همه موضوع بحث طراحی است، با این تفاوت که طراحی در مقیاس کوچک مفهومی محدود دارد، محصول آن مشخص است و خواسته های طراح بیشتر مبتنی بر مواردی مانند راحتی، زیبایی، دوام و صرفه اقتصادی است، اما طراحی در مقیاس شهر و منطقه مفهومی وسیعتر پیدا می کند و در اینجا نتیجه کار نه بر اساس طرح های قطعی، بلکه بر پایه طرح های انعطاف پذیر و مبتنی بر رهنمودهای مشخص قرار می گیرد که با محاسبه عوامل مؤثر سیاسی و اجتماعی _ اقتصادی به صورت مدام در طول زمان شکل می یابد و لذا صورت فرآیند به خود می گیرد. در واقع فرآیند طراحی یک خانه پیچیده تر از فرآیند طراحی یک نیمکت و طراحی یک شهر دشوارتر از طراحی یک خانه است.
برنامه طراحی شهری با محتوا و مقیاس های مختلف، در انطباق با اهداف طراحی مورد نیاز، تدوین می گردد. در مقیاس شهری، سطح کلان برنامه طراحی شهری در برگیرنده گستره شهر و حیطه مناظر طبیعی پیرامون آن است. تأکید این مقیاس از برنامه ریزی کالبدی بر معیارهای ساختاری، حفظ کیفیت های محیطی در منظر شهری، ساختار کلان بصری و سازمان کالبدی شهر است. ضوابط کنترل در این مقیاس طراحی شهری، دارای محتوای راهبردی است. سطح خرد طراحی شهری دربرگیرنده یک حوزه توسعه است که نیازمند تعیین تکلیف ساختار کالبدی برای آن است. این سطح از برنامه طراحی شهری بر سازمان کالبدی تأکید دارد. آرایش کالبدی فضاهای پر و خالی و ایجاد محصوریت های کالبدی در


خرید و دانلود | 5,000 تومان
نوع فایل :pptx | تعداد صفحات :33

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   تحقیق و پژوهش-تئوري محدوديتها در حسابداری مدیریت-در 70 صفحه-docx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/10 دسته بندی : حسابداری 0

این تحقیق در مورد تئوري محدوديتها در حسابداری مدیریت در 70 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

فهرست

بسم الله الرحمن الرحیم. 1

عنوان: 1

تئوري محدوديتها در حسابداری مدیریت.. 1

فهرست.. 2

مقدمه. 6

.. 6

نظریه تئوری محدویت.. 8

تاریخچه. 8

تئوری محدودیت ها 9

مثال برای نظریه تئوری محدویت.. 9

معیار های تئوری محدودیت.. 9

این معیار های عبارتند از : 10

فرایند اجرای  تئوری محدودیت.. 11

خلاصه فصل تئوری محدودیت.. 15

تاریخچه تئوری محدودیت.. 17

مراحل پنج گانه گلدرات برای فرایند به کارگیری تئوری محدودیت عبارتند از : 21

الف – شناسایی محدودیتهای سیستم. 21

ب – بهره برداری از محدودیت های سیستم. 22

ج – تسری اثر تصمیم گیری به سایر موارد مربوط.. 22

د – رفع محدودیتهای سیستم. 24

ه – به کارگیری دوباره فرایند ، در صورت رفع محدودیت.. 24

انتقادات وارده بر تئوری محدودیت.. 29

فرايند تفكر در تئوري محدوديتها 38

هزينه ظرفيت بلااستفاده: 56

سود عملياتي.. 57

طبقات شرطهاي مجاز : 62

انتقادات وارده بر تئوری محدودیت.. 69

مزایای تئوری محدودیت.. 70

نتيجه گيري.. 71

منابع. 73

 

 

 

 

 

 

 

 


خرید و دانلود | 5,000 تومان
نوع فایل :docx | تعداد صفحات :70

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   تحقیق و پژوهش-عوامل زمينه ساز اعتياد و راهکارهای پیشگیری از آن-در 50 صفحه-docx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/10 دسته بندی : رشته علوم انسانی 0

این تحقیق در مورد عوامل زمينه ساز اعتياد و راهکارهای پیشگیری از آن در 50 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

فهرست

مقدمه 5

انواع اعتیاد: جسمی روحی. 6

اعتیاد مجاز و غیرمجاز 7

اعتیاد را می‌توان به دو گروه مجاز و غیرمجاز تقسیم‌بندی نمود. 7

مواد اعتیادآور. 7

مواد مخدر و اثرات مخرب جسمی و روانی آنها 8

اعتیاد را می‌توان یک مسمومیت مزمن دانست که برای شخص و هم برای خانواده و جامعه اش مضر است. انواع آن به شرح زیر است: 8

مراحل اعتیاد 10

سیکل باطل اعتیاد 10

معتادان مزمن. 10

مصرف کننده تفننی. 10

مصرف کننده شدید. 11

معتادان مزمن. 11

زیان‌های جانبی. 12

علائم اعتیاد 13

آزمایش اعتیاد 13

داروهای ترک اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان. 13

تأثیرات اعتیاد بر خانواده 14

کمک خانواده 15

گستردگی اعتیاد در جهان. 15

ایران. 16

اعتیاد در ایران. 16

عوامل مخاطره آميز 16

دوره نوجواني. 18

ژنتيك.. 18

صفات شخصيتي. 18

اختلالهاي رواني. 19

نگرش مثبت به مواد 19

موقعيتهاي مخاطره آميز فردي.. 19

تاثير مواد بر فرد 19

عوامل مخاطره آميز بين فردي و محيطي. 20

عوامل مربوط به خانواده 21

تاثير دوستان. 21

عوامل مربوط به مدرسه 21

عوامل مربوط به محل سكونت.. 22

□  بازار مواد 22

قوانين. 23

مصرف مواد به عنوان هنجار اجتماعي. 23

كمبود امكانات فرهنگي، ورزشي، تفريحي. 23

عدم دسترسي به سيستمهاي خدماتي، حمايتي، مشاوره اي و درماني. 24

توسعه صنعتي جامعه، مهاجرت، كمبود فرصتهاي شغلي و محروميت اقتصادي- اجتماعي. 24

بيان اهميت موضوع اعتياد 24

سوالات رايج درباره اعتياد و درمان آن. 26

1-  اعتیاد چیست؟ 26

2- چه مواد و داروهایی اعتیاد آور هستند؟ 26

3-  به چه دلیل مواد مخدر وابستگی جسمی بهمراه دارند؟ 27

4-  آیا اعتیاد درمان پذیر است؟ 27

5-  آیا درمان اعتیاد را می توان تضمین نمود؟ 28

6-  ترک مواد مخدر با چه علائم جسمی و روانی همراه است؟ 29

7-  آیا ترک اعتیاد می تواند سلامتی فرد را به مخاطره افکند؟ 29

8-  سم زدائی با چند روش علمی انجام می پذیرد؟ 29

9-  روشهای مختلف سم زدائی چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند؟ 30

10-  آیا برای همه بیماران می توان یک روش خاص سم زدائی را بکار برد؟ 31

11-  روش سم زدائی علامتی چگونه می باشد؟ 31

12-  روش سم زدائی جایگزین چگونه است؟ 32

13-  روش سم زدائی فوق سریع چیست؟ 32

14-  داروی نالترکسون چیست و چه نقشی در درمان دارد؟ 34

15-  عوارض داروی نالترکسون تا چه حد جدی است؟ 34

16-  آزمایشات مربوط به اعتیاد به مواد مخدر تا چند روز پس از اقدام سم زدائی منفی می شوند؟ 35

17-  آیا روش خاصی از سم زدائی وجود دارد که از عود اعتیاد پیشگیری نماید؟ 35

اعتیاد با اکستازی درمان نمی شود. 37

مقدمه 38

شروع اعتیاد 38

انواع اعتیاد 38

اعتیادات مجاز 39

اعتیادات غیر مجاز 39

ویژگیهای افراد معتاد 39

اثرات دارویی مواد مخدر. 40

ریشه‌های روانی اعتیاد 40

آسیب پذیری جوانان در دوران بلوغ. 41

پیشگیری به عنوان بهترین شیوه مقابله با اعتیاد 41

مبنای اعتیاد 42

اختلالات روانی و اعتیاد 42

نقش تکنولوژی و تمدن. 43

افسردگی با اعتیاد درمان پذیر نیست! 43

نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد فرزندان. 43

کاهش سن گرایش دانش آموزان به اعتیاد 46

سیستم منظمی برای شناسایی دانش آموزان معتاد وجود ندارد 47

تاريخچه ترياك و مواد مخدر در ايران. 54

تاريخچه مصرف هروئين در ايران. 55

قوانين ايران درباره اعتياد 55

تاريخچه كنترل بين المللي مواد مخدر. 56

علل اعتياد از نظر فريمان. 56

ديدگاه چاپن. 56

ديدگاه كلمن. 57

تاريخچه عملي تحقيق. 57

منابع. 58

                                  مقدمه

اعتیاد:خوگری حالتی، که در ان شخص به علت روانی یا مصرف مواد شیمیایی، طبیعی دچار ضعف اراده درکنترل تکرار اعمال خود می‌شود هرچند ضعف اراده فی نفسه بیماری نیست ولی به علت عوارضی که بر سیستم عصب مرکزی شخص ایجاد شده به عنوان بیماری فرض می‌شود واین بیماری با ایجاد اختلال در کنترل بر سیستم رفتار-پاداش، باعث تکرار آن رفتار می‌گردد بیماری اعتیاد مدارهای عصبی مربوط به نظام پاداش، انگیزش، و حافظه را در مغز دچار اختلال کرده، و اختلال در این سیستم‌ها در مغز باعث بروز عوارض بیولوژیکی، فیزیولوژیکی، اجتماعی و روحی می‌گردد بررسی اعتیاد به عنوان عارضه‌ای روانی، اجتماعی و اقتصادی از دیدگاه علوم پزشکی، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و همین‌طور از دیدگاه‌هایفلسفه، قانون، اخلاق و مذهب صورت می‌گیرد. از سال ۱۹۶۴ میلادی، سازمان بهداشت جهانی استفاده از عبارت وابستگی دارویی یا وابستگی به دارو را به جای اصطلاح اعتیاد توصیه نموده‌است.

در عموم ب


خرید و دانلود | 6,000 تومان
نوع فایل :docx | تعداد صفحات :60

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   کتاب-مراحل ساخت دستگاه تولید بیوگاز و آزمایش آن با کود حیوانی و تجزیه و تحلیل نتایج با شبکه عصبی-در 140 صفحه-pdf

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/09 دسته بندی : کشاورزی 2

این کتاب در موردمراحل ساخت دستگاه تولید بیوگاز و آزمایش آن با کود حیوانی و تجزیه و تحلیل نتایج با شبکه عصبی در 140 صفحه پی دی اف می باشد.

1-مقدمه. 5

1-1- تعریف بیوگاز. 5

1-2- منابع تولید بیوگاز. 6

1-3- نحوه تولید بیوگاز. 7

1-4- اصول هضم بي هوازي در تولید بیوگاز. 7

1-5- مراحل شیمیائی تخمیر مواد آلی (شامل چربیها، هیدراتهای کربن و پرتئین ها). 11

1-5-1- تخمیر چربیها 11

1-5-2- تخمیر هیدراتهای کربن.. 12

1-5-3- تخمیر پرتئینها 12

1-6- پارامترهاي مؤثر بر فرآيند هضم بيهوازي... 13

1-6-1- درجه حرارت محیط تخمیر. 13

1-6-2- اسیدیته ((PH.. 15

1-6-3- میزان حضور مواد مغذی در محیط (C/N). 16

1-6-4- درجه غلظت مواد. 16

1-6-5- میزان حضور عوامل سمی.. 17

1-6-6- مدت زمان ماند مخلوط در مخزن هضم. 17

1-6-7- همزدن محتویات مخزن هضم و هموژنیزه کردن محتویات... 18

1-6-8- آماده سازی مواد خام قبل از بارگیری.. 20

1-6-9- وجود مواد تسریع کننده واکنش... 20

1-6-10- اصلاح و تغيير در طراحي دستگاه بيوگاز. 20

1-6-11- مواد افزودني شيميائي.. 20

1-6-12- تغيير دادن نسبت خوراک دستگاه 21

1-6-13- محيط بيهوازي (بسته). 21

1-7- انواع روشهای بارگذاری مخازن هضم:. 21

1-7-1- سیستم پيوسته: 21

1-7-2- سیستم نيمه پيوسته: 21

1-7-3- سیستم ناپيوسته: 22

1-8- جمع آوري بیوگاز تولیدی:. 22

1-9- بیوگاز و کود حاصل از آن:. 23

1-10- ساختار کلي دستگاه توليد بيوگاز:. 23

1-10-1- حوضچه ورودي: 24

1-10-2- حوضچه خروجي: 24

1-10-3- مخزن تخمير: 24

1-10-4- محفظه گاز: 25

1-11- مهمترین طرحهای بیوگاز ساخته شده در جهان:. 27

1-11-1- دستگاه بیوگاز عمودی.. 27

1-11-2- دستگاه بیوگاز افقی.. 29

1-11-3- دستگاه بیوگاز مشترک... 30

1-11-4-دستگاه بیوگاز مدل چینی (قبه ثابت). 31

1-11-5- دستگاه بیوگاز مدل فرانسوی.. 33

1-11-6- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی.. 34

1-11-7-دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلنی.. 36

1-11-8- دستگاه بيوگاز با سرپوش شناور (مدل هندي):‏ 36

1-11-9- دستگاه بيوگاز مدل تايواني (واحدهای بالونی): 37

1-11-10- دستگاه بیوگاز مدل نپال: 38

1-12 -مروری بر مطالعات انجام شده. 39

2- روشها 48

2-1- مراحل ساخت واحد بیوگاز با تمام جزئیات آن:. 48

2-1-1- انتخاب مکان ساخت واحد بیوگاز. 48

2-1-2- بررسی شرایط جوی.. 50

2-1-3- بررسی شرایط خاک منطقه. 50

2-1-4- بررسی مواد آلی مورد نیاز. 51

2-1-4-1- کود مرغی.. 51

2-1-4-2- کود بلدرچین.. 51

2-2- طراحی و ساخت اتاقک عایق:. 52

2-2-1- طراحی اتاقک عایق.. 52

2-2-2- ساخت اتاقک عایق.. 53

2-2-3- دریچه خروجی: 53

2-3- مراحل طراحی و ساخت  مخزن هضم دستگاه:. 54

2-3-1- طراحی مخزن هضم: 54

2-3-2- ساخت دستگاه: 57

2-3-2-1- انتخاب مخزن هضم: 57

2-3-2-2- لوله ورودی: 58

2-3-2-3- لوله خروجی: 58

2-3-2-4- فشار سنج: 60

2-3-2-5- طراحی المنتها: 61

2-3-2-6- PH متر: 65

2-4- عایق کاری مخزن هضم.. 65

2-5- تست رآکتور. 66

2-5-1- تست دستگاه با آب برای اطمینان از آب بندی بودن: 66

2-5-2- تست صحت کار المنتها: 67

2-5-3- تست گازبندی مخزن: 68

2-6- مشخصات دستگاه تست گاز:. 69

2-6-1- دستگاه آنالایزر گاز ساخت کمپانی Testo آلمان. 69

2-7- معرفی شبکه عصبی.. 70

2-8- شبكه عصبي مصنوعي.. 70

2-8-1- شبکه پس انتشار پیش خور (FFBP) : 75

2-8-2- شبکه های پس انتشار پیشرو (CFBP): 76

2-8-3- الگوریتم لونبرگ- مارکوارت (LM). 76

2-8-4- الگوریتم تنظیم بیزی (BR). 77

2-8-5- مجذور میانگین مربعات خطا 77

2-8-6- خطای میانگین مطلق.. 78

2-8-7- ضریب تعیین (همبستگی). 78

2-9- انجام آزمایش:. 78

3- نتایج.. 81

3-1- ساخت رآکتور. 81

3-2- آزمایش کود مرغی در دمای 35 درجه سانتیگراد. 83

3-2-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی.. 84

3-2-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی.. 85

3-2-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی.. 86

3-3- آزمایش  کود مرغی در دمای 30 درجه سانتیگراد. 87

3-3-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی.. 87

3-3-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی.. 88

3-3-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی.. 88

3-4- آزمایش  کود بلدرچین در دمای 35 درجه سانتیگراد. 89

3-4-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین.. 90

3-4-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود بلدرچین.. 91

3-4-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین.. 92

3-5- آزمایش با کود بلدرچین در دمای 30  درجه سانتیگراد. 92

3-5-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین.. 93

3-5-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین.. 93

3-5-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین.. 94

3-6- بررسی و مقایسه پارامترهای کود مرغی و بلدرچین در دمای مشخص.... 95

3-6-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد. 95

3-6-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد. 96

3-6-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد. 97

3-6-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد. 98

3-6-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد. 99

3-6-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد. 100

3-7- بررسی و مقایسه پارامترها در دو دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد. 101

3-7-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد. 101

3-7-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد. 102

3-7-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد. 103

3-7-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود بلدرچین  در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد. 104

3-7-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30  و 35 درجه سانتی گراد. 105

3-7-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30  و 35 درجه سانتی گراد. 106

3-8- نتایج شبکه عصبی.. 107

3-8-1- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود مرغی.. 108

3-8-1-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود مرغی.. 108

3-8-1-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود مرغی.. 110

3-8-1-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود مرغی.. 112

3-8-2- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود بلدرچین.. 115

3-8-2-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود بلدرچین.. 115

3-8-2-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود بلدرچین.. 118

3-8-2-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود بلدرچین.. 120

4- منابع:. 124

 

شکل ‏1‑1 چرخه بیوگاز در طبیعت... 7

شکل ‏1‑2- دستگاه بیوگاز. 7

شکل ‏1‑3-  فرآیند تولید گاز در مخزن هضم. 8

شکل ‏1‑4- مراحل مختلف تبدیل مواد آلی به بیوگاز. 13

شکل ‏1‑5-  رآکتور بيوگاز به همراه همزن. 19

شکل ‏1‑6-  مخزن ترکیب 2- لوله ورودی 3-مخزن هضم 4- مواد سنگین ته نشین شده 5- مخزن گاز 6- لوله خروج گاز 7- نگهدارنده درب مخزن هضم 8-  لوله خروجی 9- مخزن کودابه خروجی 10- درب مخزن تخلیه 11- سطح زمین 12- لوله انتقال گاز. 26

شکل ‏1‑7-  مخزن ذخيره گاز فايبرگلاس... 26

شکل ‏1‑8- بالنهاي ذخيره بيوگاز. 27

شکل ‏1‑9- دستگاه بیوگاز عمودی.. 28

شکل ‏1‑10- دستگاه بیوگاز افقی 1. مخزنهای ترکیب 2. لوله ورودی 3. محفظه اولیه 4. محفظه ثانویه 5. حفره اصلی 6. بخش مخزن هضم بالای سطح زمین 7. حافظ گاز 8. مخلوط آب و روغن 9. خط گاز 10. دریچه خروجی 11.دریچه خروج آب 12.اجاق 13. سطح زمین.. 29

شکل ‏1‑11- دستگاه بیوگاز مشترک... 31

شکل ‏1‑12- دستگاه بیوگاز اصلاح شده نوع چینی 1. محافظ گاز با قبه ثابت 2. مخزن هضم 3. مخزن ترکیب 4. محفظه کمکی 5. خط گازی 6. شیشه آب 7. لوله خروجی 8. اجاق.. 32

شکل ‏1‑13- دستگاه بیوگاز  مدل فرانسوی 1. لوله ورودی 2. مخزن هضم فولادی ضد زنگ 3. لوله خروجی 4. غلتک زیست توده با پوشش فولادی 5. خط گازی 6. شیر آب 7. لوله های تایر واگن باری 8. شیر گاز 9. اجاق 10. سطح زمین.. 34

شکل ‏1‑14- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی 1. مخزن ترکیب 2. مخزن هضم لوله چرمی 3. هواکش گازی 4. خروجی 5. حافظ گاز لوله  چرمی 6. خط گازی 7. اجاق.. 35

شکل ‏1‑15- دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلن. 1- مخزن مخلوط.2- لوله ورودی pvc. 3- کیسه مخزن هضم استوانهای روی زمین. 4- مخزن هضم استوانهای زیر زمین. 5- خروجی با لوله معین. 6- لوله گاز. 7- شیر خروج آب. 8- اجاق. 9- سطح زمین.. 36

شکل ‏1‑16- دستگاه بیوگاز با سرپوش شناور 1. مخزن ترکیب 2. مخزن هضم اولیه 3. مخزن هضم ثانویه 4. حافظ متحرک گاز 5. آب همراه با روغن 6. خط گاز 7. مقیاس اندازه گیری گاز 8. شیر اب 9. لولهی تخلیه 10. حفاظت از حرکت غلتک 11. کولونی.. 37

شکل ‏1‑17- دستگاه بیوگاز مدل تایوانی.. 38

شکل ‏1‑18- دستگاه بیوگاز مدل نپال. مخزن ترکیب 2- لوله ورودی 3-مخزن هضم 4- مواد سنگین ته نشین شده 5- مخزن گاز 6- لوله خروج گاز 7- نگهدارنده درب مخزن هضم 8-  لوله خروجی 9- مخزن کودابه خروجی 10- درب مخزن تخلیه 11- سطح زمین.. 39

شکل ‏2‑1- نقشه اتاقک عایق، مخزن هضم و گودال کودابه. 52

شکل ‏2‑2- مراحل ساخت اتاقک عایق و گودال ذخیره کودابه خروجی.. 54

شکل ‏2‑3- طراحی مخزن هضم با استفاده از نرم افزار اتوکد. 56

شکل ‏2‑4- مخزن هضم پلی اتیلنی.. 57

شکل ‏2‑5- لوله ورودی و لوله خروجی.. 58

شکل ‏2‑6- الف-  لوله خروج کودابه ب- مخزن هضم و لولههای ورودی و خروجی.. 59

شکل ‏2‑7- لوله دو شاخه برای خروج گاز و نصب فشار سنج.. 60

شکل ‏2‑8- مدار الکتریکی المنتهای حرارتی.. 62

شکل ‏2‑9-  طراحی قاب المنتهای حرارتی.. 62

شکل ‏2‑10- المنتهای حرارتی در قاب فلزی قرار گرفتهاند.. 63

شکل ‏2‑11-  الف- تابلوی برق، ب- کلیدهای کنترل کننده المنتها 64

شکل ‏2‑12- ترموستات... 64

شکل ‏2‑13- الف- محلول های بافر  ب- PH متر. 65

شکل ‏2‑14- عایقکاری رآکتور. 66

شکل ‏2‑15- دستگاه تست گاز. 69

شکل ‏2‑16- مدل ریاضی ساده شده عصب واقعی.. 71

شکل ‏2‑17- پرسپترون 3لایه با اتصالات کامل.. 73

شکل ‏3‑1- نمودار حجم- زمان کود مرغی در دمای 35.. 85

شکل ‏3‑2- نمودار فشار- زمان کود مرغی در دمای 35.. 86

شکل ‏3‑3-  نمودار PH- زمان کود مرغی در دمای 35.. 86

شکل ‏3‑4- نمودار حجم- زمان کود مرغی در دمای 30.. 87

شکل ‏3‑5- نمودار فشار- زمان کود مرغی در دمای 30.. 88

شکل ‏3‑6- نمودار PH- زمان کود مرغی در دمای 30.. 89

شکل ‏3‑7- نمودار حجم- زمان کود بلدرچین در دمای 35.. 91

شکل ‏3‑8- نمودار فشار- زمان کود بلدرچین در دمای 35.. 92

شکل ‏3‑9- نمودار PH - زمان کود بلدرچین در دمای 35.. 92

شکل ‏3‑10- نمودار حجم- زمان کود بلدرچین در دمای 30.. 93

شکل ‏3‑11-  نمودار فشار- زمان کود بلدرچین در دمای 30.. 94

شکل ‏3‑12- نمودار PH - زمان کود بلدرچین در دمای 30.. 95

شکل ‏3‑13- نمودار حجم - زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 35.. 96

شکل ‏3‑14- نمودار فشار - زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 35.. 97

شکل ‏3‑15- نمودار PH - زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 35.. 98

شکل ‏3‑16- نمودار حجم- زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 30.. 99

شکل ‏3‑17- نمودار فشار- زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 30.. 100

شکل ‏3‑18- نمودار PH - زمان کود مرغی و بلدرچین در دمای 30.. 101

شکل ‏3‑19- نمودار حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35.. 102

شکل ‏3‑20- نمودار فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35.. 103

شکل ‏3‑21- نمودار PH  کود مرغی در دمای 30 و 35.. 104

شکل ‏3‑22- نمودار حجم گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35.. 105

شکل ‏3‑23- نمودار فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35.. 106

شکل ‏3‑24- نمودار PH کود بلدرچین در دمای 30 و 35.. 107

شکل ‏3‑25- نمودار تعیین عملکرد شبکه برای فشار کود مرغی.. 108

شکل ‏3‑26- نمودار آموزش و اعتبار سنجی داده های فشار گاز کود مرغی.. 109

شکل ‏3‑27- نمودار تست داده های فشار کود مرغی.. 110

شکل ‏3‑28- نمودار تعیین عملکرد شبکه برای ph کود مرغی.. 111

شکل ‏3‑29 - نمودار آموزش و اعتبار سنجی داده های ph کود مرغی.. 112

شکل ‏3‑30- نمودار تست داده هایph کود مرغی.. 112

شکل ‏3‑31- نمودار تعیین عملکرد شبکه برای حجم گاز کود مرغی.. 113

شکل ‏3‑32- نمودار آموزش و اعتبار سنجی داده های حجم کود مرغی.. 114

شکل ‏3‑33- نمودار تست داده های حجم گاز کود مرغی.. 115

شکل ‏3‑34- نمودار تعیین عملکرد شبکه برای فشار گاز کود بلدرچین.. 116

شکل ‏3‑35- نمودار آموزش و اعتبار سنجی داده های فشار گاز کود بلدرچین.. 117

شکل ‏3‑36- نمودار تست داده های فشار گاز کود بلدرچین.. 117

شکل ‏3‑37- نمودار تعیین عملکرد شبکه برایph  کود بلدرچین.. 118

شکل ‏3‑38- نمودار آموزش و اعتبار سنجی ph کود بلدرچین.. 119

شکل ‏3‑39- نمودار تست داده های ph  کود بلدرچین.. 120

شکل ‏3‑40- نمودار تعیین عملکرد شبکه برای حجم گاز کود بلدرچین.. 121

شکل ‏3‑41- نمودار آموزش و اعتبار سنجی حجم گاز کود بلدرچین.. 122

شکل ‏3‑42- نمودار تست داده های تست برای حجم گاز کود بلدرچین.. 122

 

 

 

جدول ‏1‑1- ترکیبات موجود در بیوگاز. 5

جدول ‏1‑2-  جدول فرآيندهاي مختلف تبديل زيست توده به بيوگاز. 10

جدول ‏1‑4- محدودههای درجه حرارت در تخمير بيهوازي.. 14

جدول ‏1‑4- نمودار مدت زمان ماند مواد در داخل رآکتور. 18

جدول ‏3‑1- مقایسه دستگاه بیوگاز نوع مخزن بتونی (مدل چینی) با مخزن پلی اتیلنی.. 82

جدول ‏3‑2- تجزیه بیوگاز کود مرغی.. 84

جدول ‏3‑3-  تجزیه بیوگاز کود بلدرچین.. 90

جدول ‏3‑4- تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر فشار. 109

جدول ‏3‑5- تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر ph.. 111

جدول ‏3‑6-  تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر حجم. 114

جدول ‏3‑7- تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر فشار. 116

جدول ‏3‑8- تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر ph.. 118

جدول ‏3‑9- تعیین عملکرد شبکه برای مقادیر حجم. 121

 

 

 

منابع


1- منابع:

1- شعباني كيا، اكبر و نظري، علي. بررسي جايگاه بيوگاز از نظر زيست محيطي و توليد انرژي در ايران، اولين كنفرانس اكوانرژي ايران، سال 1383.

2- الماسي، مرتضي. اصول توليد و كاربرد بيو انرژي، سازمان انرژي اتمي، 1361.

3- افراز، علیرضا، انرژی روستایی، وزارت کشاورزی-مرکز تحقیقات روستایی و اقتصاد،                                      کشاورزی، 1367.

4- آذري دهكردي، فرود. دومين همايش ملي انرژي، انرژي برق آبي، اميد بيهوده، آينده درخشان ، تهران ١٣٧٨ .

5- پرورش، عبد الرحيم، تهيه كمپوست از زباله هاي خانگي به روش بي هوازي و مقايسه آن با روش هوازي معمول،  1379.

6- تابنده، فاطمه. "انرژي حاصل از زيست توده و جايگاه آن در ايران"  مجموعه مقالات سمينار توسعه و كاربرد انرژي هاي نو، وزارت نيرو، امور انرژي ، دفتر انرژي هاي نو، 1376.

7- ثقفي، محمود. انرژي بادي و كاربرد آن در كشاورزي، چاپ اول، انتشارات دانشگاه تهران،1372.

8- ثقفی، محمود.  " انرژي­هاي تجدیدپذیر نوین" چاپ دوم، 1382.

9- حیدری، غلامرضا، تکنولوژی های مناسب روستایی و انرژی های تجدید شونده مرکز تحقیقات روستایی و اقتصادی کشاورزی، 1365.

10- دهقان، علیزاده و همکاران. بررسی تکنولوژی بیوگاز و کاربرد روستایی آن، وزارت کشاورزی- معاونت هماهنگی و برنامه و بودجه- مرکز تحقیقات روستایی و اقتصاد کشاورزی، 1365.

11- رضويان، م. منابع انرژي ايران، چاپ اول، انتشارات دانشگاه آزاد واحد تهران، 1373.

12- سالك، محمود. انرژيهاي نو ، انتشارات پيدايش، 1378.

13- ستاري ساربانقلي، حسن. "مشكلات، موانع و محاسن توسعه بيوگاز در روستا"مجموعه مقالات سومين كنفرانس سراسري روستا و انرژي، وزارت جهاد سازندگي، دفتر مطالعات انرژي، 1378.

14- شايگان، جلال الدين، مهدي­زاده، حسين. "تبديل مواد آلي فاضلاب به گاز متان با استفاده از روش تصفية بي هوازي" مجموعه مقالات اولين سمينار بيوگاز، 1375.

15- شيخ الاسلامي، سيد جواد." فرايند توليد بيوگاز" دومين كنفرانس سراسري روستا و انرژي ، خرداد 1377.

16- شیخ قاسمی، خلیل. تکنولوژی ساخت بیوگاز و تجارب بدست آمده در ایران، 1373.

17- شعباني کيا، اکبر؛ نظري، علي و شيخ الاسلامي، سيد جواد. گزارش پتانسيل سنجي توليد بيوگاز در ايران،  سازمان انرژي اتمي ايران، مرکز توسعه انرژيهاي نو، 1381.

18- شیخ الاسلامی، سید جواد، محاسبات، طراحی و ساخت یک مخزن تخمیر، سمینار بیوگاز، مجموعه مقالات، 1375.

19- عبدلي، محمد علي. مديريت مواد زائد جامد شهري، سازمان بازيافت و تبديل مواد، شهرداري تهران، 1362.

20- عبدلی، محمد علی. روش ساخت قدم به قدم یک دستگاه بیوگاز چینی روستایی، نشر دفتر ارشاد وروابط عمومی وزارت نیرو، 1364.

21- عبدلي، محمدعلي. "بيوگاز" سازمان انرژي اتمي ايران، بهمن 1364.

22- عدل، مهرداد و همكاران. گزارش بررسيهاي اقتصادي توليد انرژي از منابع زيست توده، پژوهشكده انرژي و محيط زيست، 1379.

23- علي‎زاده. بخش بيوگاز مركز تحقيقات و كاربرد انرژي هاي نو "مجموعه  مقالات اولين سمينار بيوگاز در ايران" سازمان انرژي اتمي  ايران، 1375.

24- عمراني، قاسمعلي. "روند توسعه بيوگاز در ايران و جهان، مجموعه  مقالات اولين سمينار بيوگاز در ايران.

25- عدل، مهرداد. مباني طراحي محل دفن زباله و توليد انرژي از گاز دفن ، پژوهشگاه نيرو، 1383.

25- عدل، مهرداد. "برآورد قابليت هاي توليد انرژي از زائدات زيستي"، پايان نامة كارشناسي ارشد، دانشكدة محيط زيست، دانشگاه تهران، 1378.

26- عمراني،‌ قاسم علي. روند توسعه بيوگاز در ايران و جهان، ‌مرداد 1375.

27- عمرانی، قاسمعلی. تولید بیوگاز از فضولات شهری و روستایی، چاپ اول، انتشارات دانشگاه تهران، 1375.

28-  قباديان، برات. "طراحي بيوگاز گنبدي ثابت" مجموعه  مقالات اولين سمينار بيوگاز، 1375.

29- قارداشي، ابوالقاسم علي. مهرداد عدل "گزارش بررسي اقتتصادي پروژه زيست توده" گروه انرژيهاي نو، پژوهشگاه نيرو، 1379.

31- قارداشي، ابوالقاسم علي؛ عدل، مهرداد. بيوگاز در ايران، سومين همايش ملي انرژي، تهران، ١٣٨٠.

32- لودويك، ساسه. " تأسيسات واحدهاي  بيوگاز" ترجمه دكتر قاسم نجف زاده، دانشگاه صنعتي اميركبير، 1374.

33- مرندي، امير؛ دهدشتيان، مهيندخت. بررسي استفاده از بيوگاز در ايران، دومين همايش ملي انرژي، تهران، ١٣٧٨.

34- نجف پور، قاسم،  تأسیسات واحدهای بیوگاز، ترجمه، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، 1374.

Aili, Kejun, Y., Yaoxin, Z., Guoyuan, F., 1991. Study and design on a high performance biogas project treating chicken manure. Biogas Forum 2, 14–19.

Anand, R.C., Singh, R., 1993. A simple technique: charcoal coating around the digester improves biogas production in winter. Bioresour. Technol. 45, 151–152.

Angelidaki, I., Ahring, B.K., 1994. Thermophilic anaerobic digestion of livestock waste: the effect of ammonia. Appl. Microbiol. Biotechnol. 38 (4), 560–564.

Ann C, Wilkie., 2004. "Global Climate Energy Program (GCEP) Biomass Energy Workshop". Stanford University.

Anon, 1981. “advisory committee on technology innovation”. Supplementary report, renewable sources and alternate technology for developing countries. National academy press, Washington, DC, PP.4-5

Attar, Y., Mhetre, S.T., Shawale, M.D., 1998. Biogas production enhancement by cellulytic strains of Actinomycetes. Biogas Forum I (72), 11–15.

Aubart, C., Farinet, J.L., 1983. Anaerobic digestion of pig and cattle manure in large-scale digesters and power production from biogas. Symp. Pap. Energy Biomass Wastes VII, 741–766.

Babu, K.S., Nand, K., Srilatha, H.R., Srinath, K., Madhukara, K., 1994. Improvement in biomethanation of mango processing wastes by addition of plant derived additives. Biogas Forum III (58), 16– 19.

Baier, U., Schmidheiny, P., 1997. Enhanced anaerobic degradation of mechanically disintegrated sludge. Water Sci. Technol. 36 (11), 137–143.

Bansal, N.K., 1988. A Techno-economic assessment of solar assisted biogas systems. Energy Res. 10, 216.

Bardiya, N., Gaur, A.C., 1997. Effects of carbon and nitrogen ratio on rice straw biomethanation. J. Rural Energy 4 (1–4), 1–16.

barker, j. c., 2001, methane fuel gas from livestock wastes, North Carolina state university.

Barnett, A., 1978. Biogas technology in the third world: a multidisciplinary Review. IDRC, Ottawa, Canada. 51.

Baserja, U., 1984. Biogas production from cowdung: influence of time and fresh liquid manure. Swiss-Biotech. 2, 19–24.

Brand, R. A., 1981. “A company of MBB jointly developed a biogas plant”. Scale, 12: 35-7.

Brummeler, E.T., Aarnink, M.M.J., Koster, I.W., 1992. Dry anaerobic digestion of solid organic waste in a biocell reactor at pilot plant scale. Water Sci. Tech. 25 (7), 301–310.

Bucklin, R.A., I.A.Naas., and P.B.Panagakis. 1985. "Energy Use in Animal Production". Chapter 17. P 257 – 278.

Chandra, R., Gupta, R.S., 1997. Effect of pectin on anaerobic digestion of distillery effluent and biomethanogenesis in fed batch reactor. Indian J. Environ. Protect. 17, 19–23.

Chastain, j., linvill, e., francis, j., and, wolak, j., 1999, on farm biogas

Chowdhry, S.D.R., Gupta, S.K, Banergy, S.K., Roy Chowdhry, S.D., 1994. Evaluation of the potentiality of tree leaves for biogas production. Indian Forester 120 (8), 720–728.

Chung, P. O., 1973. “Production and use of methane from animal waste in Taiwan”. Paper presented at international biomass energy conference at biomass energy institute, PO Box 129, Winnipeg, Manitoba, Canada, 13-15 may

Clark, P.B., Hillman, P.F., 1995. Enhancement of anaerobic digestion using duckweed (Lemna minor) enriched with iron. Water Environ. Manage. J. 10 (2), 92–9

Dangaggo, S.M., Aliya, M., Atiku, A.T., 1996. The effect of seeding with bacteria on biogas production rate. Renew. Energy––An Int. J. 9 (1–4), 1045–1048.

Dar, H.G., Tandon, S.M., 1987. Biogas production from pretreated wheat straw, lantana residue, apple and peach leaf litter with cattle dung. Biol. Wastes 21, 75–83.

Desai, C.K., 1988. Use of solar pond for thermal control of biogas plant. In: Proceedings of the National Seminar on Solar Energy and Rural Development, Kolhapur, May 29–31, 1987. Shivaji University, pp. 83–88.

Desai, M., Madamwar, D., 1994. Anaerobic digestion of a mixture of cheese whey, poultry waste and cattle dung: a study of the use of adsorbents to improve digester performance. Environ. Pollut. 86(3), 337–340.

Dhawale, M.R., 1996. Anaerobic fermentation with chemical inducers and higher solids for biogas production. Project sponsored by MNES, 1993–1996, Shivasadan Renewable Energy Research Institute, Sangli, Maharashtra, India.

Dolfing, J., 1985. “Kinetics of methane formation by granular sludge atlow substrate concentrations”.

Donald, L. K. & sambhunath, G., 1980. “Methane production by anaerobic digestion of water hyacinth”. Symposium paper, fuel from biomass_ second chemical congress on the North American Continent American Chemical Society. 24-29 August, PP 1-15

El Shinnawi, M.M., El Tahawi, B.S., El Houssieni, M., Fahmy, S.S.,1989. Changes of organic constituents of crop residues and poultry wastes during fermentation for biogas Appl. Microbiol. Biotechnol. 5 (4), 475–486.

Fry, L John.( 1974). Practical Building of Methane Power Plants for Rural Energy Inndependence.

Hiraoka, M. 1985 Highly efficient anaerobic digestion with thetmal preter atment. Mater sci. Technol (United kingdom). V. 17: 4-5 529-53.

Hobson, Peter N and et.al.( 1993). Anareobic Digestion Modern Theory and Practice.Halsted Press, John Wiley&Sons, Inc., New York, NY

Idnani, M. A. & acharya, C. N., 1963, “Biogas plants farm bulletin”, No. l, Indian Council of Agriculture research, New Delhi.

Johns,J.C.Nye, and A.C.Dale., 1980.”Metan Generation From Livestock Waste”. Perdue Universuty, Cooperatuve Extention Service, West Lafayette, IN.

Koachi, SH., 1982. “Cheen main biogas ka istamal”. Journal, cheen ba tasweer published by hava yuwan, choon road, bejing 28, Awami Jamhuria Cheen. 6, 34-6.

Martin, G., 1979. "Upgrading waste to high- grade fuel entices developers of biogas". Chem., internat., No. 3, PP. 17-20.

nas, 1977. "Ad Hoc Panel of Advisory Committee for Technology Innovation Report, Methan Generation from human animal and agricultural waste". National Academy of Sciences, Washington, DC, PP. 67-8.

Pervanchon, F.,C. Bockstaller and P.Giradin, 2002. “Assessment of Energy Use in Arable Farming Systems by Means of an Agro- Ecological Indicato” : the Energy Indicator. Agricultural Systems

Robeert A, Pasons, 1984." On- Farm Biogas Production". Northeast Regional Agricultural Engineering Service.United States Department of Agriculture(USDA).

Steinsberger, S.C. 1984 The construction and operation of a lowcost poultry waste digster. Biotech . Broeng. &. 26. No 5

Tentschr, W., 1987.  "Division of energy technology". Thailand RERIC News.

wang yongzhi, w., 2002, research and application of biogas

Webb, A. R. 1985 Laboratory Scle anaerobic digestion of poultry

Zexi, Cao., 1982. "Application of biogas on farm internal combustion energy". The provincial Agriculture machinery research institute of Sichuan

 


خرید و دانلود | 8,000 تومان
نوع فایل :pdf | تعداد صفحات :140

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   تحقیق و پژوهش-CHICKPEA-آموزش کاشت نخود دیم و آبی-در 40 صفحه-docx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/09 دسته بندی : کشاورزی 0

این تحقیق در مورد آموزش کاشت نخود دیم و آبی در 40 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

فهرست

 

مقدمه. 3

نیازهای اکولوژیکی. 4

خاک.. 5

تناوب.. 6

داشت.. 6

مبارزه با بیماریها و آفات: 7

هرس علفهای هرز. 7

برداشت.. 7

صفات مطلوب و موثر در عملکرد نخود 8

تهیه زمین : 9

نیاز کودی : 9

برداشت : 9

نخود پاییزه یک اولویت مهم و ضروری برای منطقه 10

نیازهای اکولوژیکی نخود: 11

مزایای کشت پاییزه مکانیزه نسبت به بهاره : 11

مراحل کاشت نخود پاییزه  آماده سازی زمین: 12

ضدعفونی بذر: 14

روشهای کاشت: 14

عملیات داشت نخود: 16

مزایای این روش: 16

روشهای برداشت نخود: 19

نخود پاییزه در شهرستان اسلام آباد غرب : 20

گیاه نخود 21

شناسنامه 21

شرح گیاه 21

نیازهای اکولوژیکی. 22

خاک.. 23

تناوب.. 24

داشت.. 25

مبارزه با بیماریها و آفات: 25

هرس علفهای هرز. 25

برداشت.. 26

صفات مطلوب و موثر در عملکرد نخود 26

خط کشت.. 32

عمليات داشت.. 32

آبياري.. 33

آبياري جوي و پشته اي.. 33

عمليات برداشت.. 34

ب- بذركاري.. 36

فوايد و مزيت هاي كشت مكانيزه نخود 38

منابع. 41

مقدمه


نخود گیاهی علفی یکساله، کوچک، کرکدار، روز بلند که تقریباً 25 تا 50 سانتی متر ارتفاع دارد. ریشه آن بخوبی منشعب می شود و تا عمق یک الی دو متری خاک نفوذ می کند. 
ساقه آن منشعب استوانه ای و پرزدار است. برگهای آن مرکب، متناوب که حدود 5 سانتی متر طول داشته دارای 9 تا 15 جفت برگچه با یک برگچه منفرد در انتهاست. گلهای نخود به صورت منفرد و بر روی دمگل نسبتاً بلندی قرار گرفته است. رنگ گلها سفید یا آبی بنفش است. گلهای نخود دارای کاسه گلی بلند و باریک است که از 5 کاسبرگ به هم پیوسته تشکیل یافته است. دارای یک تخمدان و 10 پرچم به شکل دیادلفوس است. 
پرچم ها همزمان با باز شدن جداره غشای بساک بطور دسته جمعی و قبل از بازشدن گل در بالای کلاله قرار می گیرند و لذا امکان دگر کشنی را کاهش می دهند. با توجه به اینکه جدار غشای بساکها قبل از باز شدن غنچه ها از هم جدا و دانه گرده بر روی کلاله پخش می شود نرعقیم کردن مکانیکی آن مشکل است. میوه آن غلافی است متورم و پرزدار که حاوی 1 تا 3 دانه است. 
دانه نخود به رنگ سفید، کرمی رنگ، زرد، قرمز قهوه ای و یا سیاه است. سطح دانه در بعضی ارقام صاف و در برخی دیگر چروکیده است. وزن یکصددانه آن بین 9 تا 40 گرم متغیر بوده و هرچه رنگ بذر روشن تر باشد وزن آن بیشتر است. 
تثبیتِ ازت: 
نخود همچون دیگر حبوبات بازندگی همزیستی با باکتریها قادر به تثبیت ازت اتمسفر است. نژادهایی از ریزوبیوم که درنخود گره سازی میکنند. ( R. Leguminosarum ) بسیار اختصاصی بوده و فقط در گونه های نخود قادر به تولید گره می باشند. 
اگر نخود به طور صحیح با باکتری تلقیح شده باشد ریزوبیوم ها حدود 30 درصد ازت مورد نیاز آنرا تامین می کنند و بقیه را هم بایستی از طریق خاک تأمین کرد. معمولاً 10 الی 12 روز پس از کاشت گره ها شکل می گیرند. و 15 تا 20 روز پس از کاشت تثبیت ازت شروع می شود. طول دوره تثبیت ازت تحت تأثیر شرایط محیطی مخصوصاً درجه حرارت و رطوبت خاک است. 

 

نیازهای اکولوژیکی


نخود گیاهی است مقاوم به خشکی نیاز به اقلیمی خشک و سرد دارد. و دارای دو تیپ زمستانه و تابستانه است تیپ زمستانی آن دارای دانه های ریز بوده و بیشتر در ممالک شرقی آسیا و ایران کاشته می شود. این دسته از گیاهان کوچک با گلهای صورتی و فوم رویش خوابیده هستند. دانه های آنها به رنگهای مختلف بوده و دارای رنگیزه آنتوسیانین می باشند. 
تیپ تابستانه آن دارای دانه های درشت وبه رنگ کرم است. این تیپ نخود را در کشورهای غرب آسیا و همچنین ایران می کارند. این دسته از گیاهان فاقد آنتوسیانین بوده و گلهای آنها سفید است. این نوع نخودها به تیپ مدیترانه ای هم مشهور هستند. نخود نه تنها دمای بالا بلکه دمای پائین را نیز به خوبی تحمل می کند. 
جوانه زنی بذرهای آن در دمای 2 تا 5 درجه سانتی گراد آغاز می شود. و شاخ و برگ آن تا دمای 
(8- الی 11-) درجه سانتی گراد را تحمل می کند. دمای مطلوب برای رشد آن 20 تا 30 درجه سانتی گراد است. این گیاه در طی دوره گل دهی نیاز به دمایی معتدل دارد و هوای داغ وتنش خشکی باعث کاهش محصول می شود دوره گل دهی آن ممکنست بیش از یک ماه طول بکشد و با توجه به اینکه نخودگیاهی است با رشد نامحدود غلافهای آن به طور همزمان به مرحله بلوغ نمی رسند. هنگامیکه دمای روز 35 درجه سانتی گراد و دمای شب 14 الی 15 درجه سانتی گراد باشد این گیاه بهتر می رسد. رطوبت بالا و هوای ابری اثری نامطلوبی بر روی گل دهی و غلاف دهی آن داشته و مقدار مواد قابل ذخیره در بذر را کاهش می دهد. نخودگیاهی روز بلند است و عمل متقابل درجه حرارت و طول روز تاریخ گل دادن آن را تحت کنترل دارد. بین مقدار شاخه های فرعی گیاه و عملکرد گیاه رابطه مستقیم وجود دارد. تراکم بوته در واحد سطح تعداد شاخه های فرعی گیاه و غلافهای آنرا تحت تاثیر قرار می دهد، با افزایش تراکم و دور شدن از تراکم مطلوب تعداد شاخه های فرعی گیاه در نتیجه غلافهای آنها کاهش می یابد از طرفی دیگر با کاهش تراکم و دور شدن از تراکم مطلوب نیز قادر به جبران کاهش محصول حتی با افزایش تولید بیشتر شاخه های فرعی نمی باشد. با بزرگ شدن غلاف معمولاً تعداد گل و تعداد غلاف در گیاه کاهش پیدا می کند.غلاف نخود با توجه به برداشتن کلروفیل وانجام عمل فتوسنتز در مناطق خشک دارای اهمیت است ریشه های نخود قوی و انبوه هستند ومعمولاً ریشه های واریته های دیررس به مراتب از واریته های زودرس راست تر و انبوه تر هستند. 
 

خاک 
این گیاه بر روی اکثر خاکها مخصوصاً لومهایی که به اندازه کافی دارای آهک هستند رشد می کند بافتهای سنگین، رسی و مرطوب مناسب گیاه نیستند . استفاده صحیح از کود می تواند افزایش عملکرد نخود را باعث شود. این گیاه اکثراً برای افزایش محصول نیاز به کودهای فسفره پتاس دارو آهک دارد. آهک را بایستی قبل از کاشت استفاده کرد و بطور کامل آنرا با لایه شخم خا


خرید و دانلود | 5,000 تومان
نوع فایل :docx | تعداد صفحات :40

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   تحقیق و پژوهش-چغندر قند و روش کشت آن-در50 صفحه-docx

فیض اله رحیمی سرداری 1396/07/08 دسته بندی : رشته کشاورزی 0

این تحقیق در موردچغندر قند و روش کشت آن در 50 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.

 

فهرست

مقدمه 4

آب و هوا برای رشد چغندر قند 4

خاک مناسب برای رشد چغندر قند 5

کاشت چغندر قند 5

برداشت چغندر. 5

چغندر لبویی یا ریشه ای. 5

کاشت چغندر لبویی. 6

چغندر برگی. 6

محاسن کشت چغندرقند 7

4- خاک: 8

تاریخ کاشت: 9

مراحل آماده سازی زمین: 9

انـواع بـذر و مقدار مصرف.. 10

روشهای کشت چغندرقند: 10

الف- روش سنتی (کرتی): 10

ب-روش مکانیزه: 11

علف های هرز و کنترل آنها 12

تنک کردن. 13

تغذیه چغندرقند 14

آبیاری چغندرقند 15

عوامل موثر بر افزایش درصد قند 16

روش کاشت چغندر قند 17

گیاهشناسی : 18

خاک : 19

دمای مورد نیاز: 19

نیاز کودی : 19

روش کاشت : 20

روش کاشت چغندر برگی. 20

نیاز ها : 22

نور : 22

دما: 22

رطوبت: 22

خاک: 23

کود دهی: 23

روش کاشت : 23

کشت چغندرقند به روشهای سنتی، مکانیزه و نشایی صورت می گیرد 23

الف- روش سنتی (کرتی) 24

ب-روش مکانیزه: 24

آفات : 24

محاسن كشت چغندرقند 24

1-حرارت: 25

2- نور: 25

3- رطوبت: 26

4- خاك: 26

تاریخ كاشت: 26

مراحل آماده سازی زمین: 26

انـواع بـذر و مقدار مصرف.. 27

روشهای كشت چغندرقند: 28

علف های هرز و كنترل آنها 30

آفات و بیماریهای مزارع چغندرقند 31

تنك كردن. 32

تغذیه چغندرقند 32

آبیاری چغندرقند 33

افزایش عملكرد ریشه در مزارع چغندرقند 34

1) استفاده از بذور اصلاح شده مناسب كشت هر منطقه. 34

محاسن كشت چغندرقند 37

سازگاري چغندرقند 38

مراحل آماده سازي زمين: 39

انـواع بـذر و مقدار مصرف.. 40

روشهاي كشت چغندرقند: 41

آفات و بيماريهاي مزارع چغندرقند 44

تنك كردن. 45

تغذيه چغندرقند 46

آبياري چغندرقند 47

منابع. 50

                                  مقدمه

چغندر گیاهی دوساله است و برای گل دهی به یک دوره سرما با دمای 4 تا 10 درجه سانتی گراد به مدت 2 هفته نیاز دارد. چغندر لبویی را برای استفاده از ریشه آن کشت می کنند. رنگ قرمز چغندر مربوط به بتاسیانین می باشد که ترکیبی حاوی نیتروژن است و خصوصیات شیمیایی آن شبیه به آنتوسیانین می باشد. چغندرها معمولا حاوی رنگدانه های زردرنگ بتاگزانتین می باشند. نسبت این دو رنگدانه با توجه به نوع چغندر متفاوت بوده و در طول رشد با توجه به شرایط محیطی تغییر می کند.

چغندر قند، محصولی است که مقادیر بالای قند(ساکارز) دارد. استفاده از قند چغندر پس از سال 1700 توسط Achard در Prussia آغاز شد. امروزه پیشرفت زیادی در اصلاح چغندر به وجود آمده و 4 نوع چغندر وجود دارد که هر کدام برای مصرف خاصی مورد استفاده قرار می گیرند.

چغندر قند

چغندر قند گیاهی دوساله است که به صورت یکساله کشت می شود و در سال دوم تحت تاثیر سرما گل دهی انجام می دهد. زمان کاشت باید طوری انتخاب شود که در طی رشد تحت تاثیر سرمای ناگهانی قرار نگیرد و گل دهی انجام ندهد. بذر چغندر قند یک میوه است که داخل آن 2 یا 3 بذر وجود دارد که وقتی کشت می شود 2 یا 3 جوانه می دهد. به بذر چغندر قند اصطلاحا پلی ژرم می گویند که در اثر انجام کارهای اصلاحی به صورت تک بذر درآمده است. 

آب و هوا برای رشد چغندر قند

چغندر تقریبا به سرما و گرما مقاوم است و می تواند خشکی را تحمل کند و همچنین نسبت به شوری خاک مقاوم است. به دلیل این که تولید چغندر پر هزینه است باید آن را در خاک های حاصلخیز با شرایط مناسب کشت نمود. چغندر قند مکانیسم خاصی برای تجمع قند ندارد بلکه وابسته به تحریکات محیطی است. دمای مناسب برای رشد چغندر قند 20 تا 24 درجه سانتی گراد است . اما ذخیره قند در ریشه در دماهای کم تر انجام می شود. وقوع سرما در اوایل رشد مناسب نمی باشد. زیرا رشد اندام های زیرزمینی قبل از برگ ها متوقف می شود. از طرف دیگر عمر برگ در هوای بسیار گرم کوتاه است. ریزش برگ های مسن موجب تحریک رشد برگ های جدید و مصرف قند ذخیره شده می شود. مناسب ترین شرایط برای رشد چغندر قند وجود یک تابستان معتدل ، و به دنبال آن یک پاییز آفتابی است که حرارت های شب های آن پایین باشد. چغندر قند را در مناطقی که زمستان خنک دارند در پاییز می کارند . در این مناطق وجود هوای گرم در شب های بهار عامل محدود کننده در تجمع قند است. زیرا قند ذخیره شده، برای تنفس مصرف می شود. چغندر قند به خشکی مقاوم است ولی برای به دست آوردن عملکرد بالا، وجود رطوبت کافی، لازم و ضروری است.

خاک مناسب برای رشد چغندر قند

خاکی که برای کاشت چغندر قند استفاده می شود باید زهکشی خوبی داشته باشد و PH مناسب برای رشد چغندر قند 6.2 تا 7 است. خاک هایی که زهکشی خوبی ندارند و خاک های خیلی شنی و همچنین خاک های کم عمق برای رشد چغندر قند مناسب نیست. خاک خوب یکی از موارد ضروری برای رشد موفق چغندر قند است. 

تهیه زمین برای رشد چغندر قند

زمینی که چغندر قند در آن کشت می شود باید بدون علف های هرز باشد. خاک سطحی برای کاشت چغندر قند باید صاف باشد تا جوانه زدن یکنواخت صورت بگیرد. اگر خاک زهکشی خوبی نداشته باشد و سنگین باشد برای کشت چغندر قند مناسب نیست.

کاشت چغندر قند

بذرها باید به عمق 3/1 سانتی متر و فاصله 5 تا 7 سانتی متر از هم کاشته شوند. ردیف های کاشت باید به اندازه 30 تا 45 سانتی متر از هم فاصله داشته باشند. بعد از کاشت به خوبی بذرها باید آبیاری شوند. اگر به خوبی مرطوب نگه داشته شوند، بعد از 3 تا 5 روز بذرها جوانه می زنند. بعد از اینکه جوانه ها، به اندازه 7 سانتی متر بلند شدند، باید نهال ها را تنک کرد، نهال ها باید به اندازه 8 سانتی متر از هم فاصله داشته باشند. در این صورت ریشه چغندر توسعه پیدا می کند. از دادن آب زیاد به نهال ها باید پرهیز شود. زمین باید کاملا عاری از علف های هرز باشد . اگر ریشه های چغندر از خاک پیدا باشند باید با لایه نازکی از مالچ پوشیده شود.

برداشت چغندر 

زمانی که قطر چغندر 5/2 تا 7 سانتی متر باشد آماده برداشت است. چغندر بعد از بزرگ شدن به آرامی از خاک بیرون می آید. اگر برداشت چغندر با تاخیر انجام شود ریشه ها پوک می شوند. چغندری که در بهار کشت شده است را در اواسط تا اواخر پاییز، قبل از این که خاک یخ ببندد، برداشت می کنند. زمانی که برگ های کناری شروع به قهوه ای شدن کنند و برگ های میانی زرد شده باشند، چغندر رسیده شده است..

چغندر لبویی یا ریشه ای


خرید و دانلود | 5,000 تومان
نوع فایل :docx | تعداد صفحات :50

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   آموزش مدلسازی ،تحلیل و طراحی کوله دیوارحائل

ش امیری 1396/06/28 دسته بندی : فنی مهندسی 0

در این جزوه آموزشی سعی شده به  مدلسازی ، تحلیل و طراحی کوله ها پرداخته شود کوله ها در واقع پایه کناری پل هستند که هم برای انتقال عکس العمل عرشه پل  به شالوده و هم بعنوان حائل بین خاکریز جاده و پل عمل می کند بنابراین با مطالعه این آموزش علاوه برامکان طراحی کوله ها قادر خواهید بود دیوار های حائل بتن مسلح را نیز طراحی ومدلسازی کنید باتوجه  به اینکه تمام مراحل بارگذاری تحلیل وطراحی دیوارهای حائل مشابه کوله ها خواهد بود لذا مطالعه این آموزش برای کسانی که قصد طراحی دیوار حائل را نیز دارند توصیه می شود


خرید و دانلود | 15,000 تومان
نوع فایل :pdf | تعداد صفحات :65

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   قتل عمد اضطراری در فقه شیعه

شیدا کریمی 1396/06/18 دسته بندی : رشته حقوق 0

مقاله

پذیرش شده در مورد قتل عمد اضطراری در فقه شیعه


خرید و دانلود | 2,000 تومان
نوع فایل :PDF | تعداد صفحات :15

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...

   آموزش توابع اکسل

سید امید نجفی 1396/08/21 دسته بندی : جزوه 0
توسط این جزوه آموزشی که بصورت کاملا تصویری تهیه شده میتونید کار با توابع مالی اکسل رو یاد بگیرید
خرید و دانلود | 2,500 تومان
نوع فایل : pdf | تعداد صفحات :12

گزارش تخلف به پلیس سایت
» ادامه مطلب ...